open mini netbook

open project of mini netbook, 7'' ARM netbook


You are not connected. Please login or register

The sound doesn´t work

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 The sound doesn´t work on Sun 17 Oct 2010 - 21:59

velecin


Hi!!!!
I installed a Windows CE on my Easy PC WM8505 and the sound does not work. Do not know what happened?

2 Re: The sound doesn´t work on Tue 19 Oct 2010 - 12:01

Oto


Master
Master
Have you tried the headphones? Why did you reinstall?

3 Re: The sound doesn´t work on Tue 19 Oct 2010 - 16:03

velecin


otoluk wrote:Have you tried the headphones? Why did you reinstall?

Yes and I have reinstalled some times but it doesn´t work. I think I haven´t the sound drivers of Windows CE of my esasy pc ARM VT8500.

Could anyone give me the sound drivers???? PLEASE!!!!!!!!!!!!!
Rolling Eyes

4 Re: The sound doesn´t work on Tue 19 Oct 2010 - 20:57

Oto


Master
Master
Then no luck, this forum is for Anyka type processor and not for VT8500.

5 Re: The sound doesn´t work on Tue 19 Oct 2010 - 21:31

velecin


otoluk wrote:Then no luck, this forum is for Anyka type processor and not for VT8500.

Ok!!!!
Thanks

6 for 8505 on Thu 21 Oct 2010 - 14:20

maxi06


try here ... [You must be registered and logged in to see this link.]

7 Re: The sound doesn´t work on Mon 14 Mar 2011 - 9:32

i1ias


After that I successfully reflashed my mininotebook with ARM 926EJ-S CPU it work normally except for sound - it works only in headphones but originally it works in speakers too. How to restore sound in notebooks speakers?

8 hmm... on Tue 15 Mar 2011 - 10:40

maxi06


Strange , I think is a matter of contact . When you push headphones jack in , the notebooks speakers go off. Notebooks speakers and headphones share the same electrical circuit.

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum